Dunes & Greene Chardonnay Pinot Noir

Du har fortsatt 2 dager å handle inn bobler til 17. mai på, Dunes & Greene Chardonnay Pinot Noir ligger for eksempel i basis kategori 4 og skal derfor være ganske lett og finne!

Om produsenten.
Dunes & Greene er et prosjekt ledet av vinmaker Teresa Heuzenroeder siden 2008. Hun har i mange år jobbet for familien Hill Smith som også er eier av foregangs vinhuset Yalumba, med base nord for Adelaide. De har vinmarker strategisk plassert i de beste delene av South Australia og det gjør at de kan velge ut gode druer til sine musserende viner med moscato og chardonnay i tillegg til hvitvin av chardonnay.

Om vinen.
Vinen er produsert på Chardonnay 66%, Pinot Noir 30% og Pinot Meunier 4%, med tradisjonell metode (tidl. kalt Champagnemetoden), den har 12% alkohol og 8 gram sukker per liter.

Vinen har en fruktig nese, røde bær, epler og sitrus. Den er tørr og ren, stort skum, fin syre og den sitter relativt greit i en halvlang utgang. I forhold til prisen er den et godt kjøp som er mye mer matvennlig enn f.eks. søte proseccoer.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: