3 flotte Australiere til sommerens grillmat.

Det er ikke lyst og lett alt som skal drikkes på sommeren, regner med at mange bøtter nedpå med deilig og kraftig grillmat også. Da trenger vi kraftfulle rødviner!

Witches Falls Winery ligger i Tamborine Mountain i utmarken av Gold Coast, her produserer de 3 ulike stiler av viner; Granite Belt, Wild Ferment og Prophecy. De kjøper de fleste av druene sine fra Granite Belt i Queensland, et kjølig område med granitt i jordsmonnet. Det at druene gros høyt over havet (600-1000 meter over havet), klimaet og jorden gjør det ypperlig å dyrke Cabernet Sauvignon der.

Witches Falls Prophecy Cabernet Sauvignon 2014: Produsert på Merlot 12%, Cabernet Sauvignon 88%, modnet i 24 md på nye og gamle, franske og amerikanske eikefat. 13.4% alkohol.
Den har en kompleks og innbydende nese med mørke bær, solbær, kirsebær, krydder og fat. Den er fint utviklet og konsentrert i munnen, god syre og tanninstruktur, godt balansert og en lang utgang. Meget fin Australsk Cabernet.

Witches Falls Granite Belt Cabernet Sauvignon 2015 : Druesammensetningen i vinen er som følger: Pinot Noir 1%, Cabernet Sauvignon 94% og Merlot 5%. Den har vært lagret 15 måneder på franske og amerikanske fat. 13.5% alkohol.
Vinen har en nese med mørke bær, kirsebær, solbær, vanilje og fat. Den er smakfull og rund på smak, konsentrert frukt, tørr med fin syre, godt balansert. Godt kjøp.

Witches Falls Wild Ferment Garnacha 2016 : Vinen er produsert på Garnacha, spontanfermentert og modnet i 8 md på brukte franske og amerikanske eikefat. 14.6% alkohol. Den har et fint preg av mørke bær, kirsebær, urter, hint av fat. Den er rund og smakfull, fin syre og tanniner, tørr og lang utgang, En strukturert og fin matvin.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: