Maximin Riesling 2019

Maximin Riesling 2019 kom på vinmonopolet på årets mai-slipp, dette er et flott tysk vinhus jeg besøkte i fjor – og full artikkel om det kan du lese i neste Vin&brennevin! Vi ser på deres første BiB i Norge:

Som nevnt var jeg innom vinhuset i fjor, et utrolig tradisjonsrikt og interessant vinhus ikke langt fra Trier i Mosel. Maximin Riesling 2019 er en vin laget av druer fra nye vinmarker rundt landsbyen Mertesdorf i Ruwerdalen. Vinen gjæres på ståltank i 30 dager på lav temperatur og modnes på ståltank i 3 måneder. Vinen har 11.5% alkohol 18g/l sukker.

Vinen har en fruktig og frisk nese med godt eplepreg, moden frukt, hint av hvit steinfrukt. Den er sødmefull og fruktig, godt balanserende syre, sitter godt og lenge. Ikke helt tørr, men en flott Mosel vin som vil gjør seg ypperlig til sommerens asiatiske mat, være seg sushi, thai, indisk etc.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: