To flotte sommerviner.

Hvis ikke disse to gjør seg fint på sommerbordet i hagen så vet ikke jeg, vi ser på de to italienske vinene Riunite Moscato og Riunite Lambrusco Emilia!

Kort om produsenten: Cantine Riunite & Civ er et av de ledende italienske musserende vinselskap. De var blant de første selskapene i Emilia Romagna som produserte økologisk vin. Den første økologiske vinen ble lansert i 1988. De ble i 1993 sertifisert for hele prosessen med sertifikatet UNI EN ISO 9002.

Lambruscoen er produsert på 75% Lambrusco og 15% Lancellotta (Ancellotta), den har 7.5% alkohol og 58 gram sukker per liter. Vinen har en nese av friske sommerbær, jordbær, bringebær, florale toner og et hint av urter. Den har godt skum, frisk og sødmefylt frukt, lette tanniner. Fin til fruktsalater og norske jordbær.

Moscatoen er naturlig nok en ren Moscato vin, den har 6% alkohol og 100 gram sukker per liter. Den har en frisk og aromatisk nese, florale toner, moden gul frukt og melon. Den er sødmefull med fruktige toner som følger nesen, litt honning. Også denne fin til desserter og frukt, server godt avkjølt.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..