Viña Bujanda Rioja Tempranillo Tinto Joven 2019

Regner med at folk har fått inn grillrutinen nå som det lir så langt ut i juli, har dere prøvd Rioja til grillmaten? Hvis ikke er Viña Bujanda Rioja Tempranillo Tinto Joven 2019 et rimelig og godt alternativ.

Om produsenten.
Familien Martinez-Bujanda består av 5 vinhus, det første etablert i 1889 av Joaquín Martínez Bujanda! Viña Bujanda er ett av de, er et prosjekt de startet på hjemmebane i Rioja og drives av4. og 5. generasjon Bujanda. Fokuset til vinhuset er såkalt tradisjonell Riojastil, med en kombinasjon av gamle tradisjoner og nye produksjonsmetoder og moderne utstyr. Klassisk vin med et moderne uttrykk.
De har 120 hektar vinmark i henholdsvis Rioja Alavesa og Rioja Alta.

Om vinen.
Vinen er produsert på 100% Tempranillo, den har ikke ligget på fat og har 12.5% alkohol.

Vinen har en nese med mørke bær, skogsbær, kirsebær, hint av urter og krydder. Den er saftig og frisk på smak, god syre og moderate tanniner, tørr og fin utgang. En bærpreget og fin vin til alle retter med rødt kjøtt! Godt kjøp!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: