Noen nye øl.

Noen nye øl å titte på nå på tampen av juli!

Burning Sky Saison Provision Ølet har en frisk nese med lyst malt, sitrus, hvit steinfrukt og et hint av fat. Den er godt balansert på smak, god syrlighet, fruktig og frisk. En meget god saison!

Burning Sky Easy Answers IPA Ølet har en typeriktig nese med toner av tropisk frukt, furu, sitrus, florale toner og urter. Det er rent og pent, har en fin bitterhet og god balanse. Klassisk og pen IPA.

Gulden Draak Brewmasters Whisky Edition Har en kompleks nese med brent sukker, karamell, krydder, røstet malt og whisky. Det er fyldig, godt skum, tørket frukt og en lang ettersmak med toner av whisky. Et kompleks og meget godt øl.

Stone & Lambrate West Coast IGA Ølet har en innbydende nese med tropisk frukt, sitrus, urter og et vinøst hint. Den er tørr og frisk, godt skum, lett preg av urter. Noe spesiell stil, for den interesserte.

Little Brother EBB & Flow Farmhouse Edition 001 Har en klassisk nese med lyst malt, fruktige toner, sitrus og hint av fjøs. Den er fruktig og har lett syre, noe bittertoner og godt skum. Lett urte- og sitruspreg. Lettdrikkelig saison.

The Piggy x Lervig Collab #4 DIPA Ølet har en konsentrert og fruktig aroma, tropisk frukt, florale toner og urter. Det følger nesen med fruktige toner, har en behagelig bitterhet, sitter godt. En vellykket DIPA og collab.

Produktene er tilsendt

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..