Nye årganger av La Naturel!

Disse spennende spanjolene uten sulfitter har jeg skrevet om tidligere, nå er de ute i ny årgang! Le Naturel 2019 og Aroa Le Naturel Blanco 2019!

Aroa Bodegas  ansees som en pioneer innen miljøvennlig vinmaking i DO Navarra, vingården ligger i Yerri Valley og har god påvirkning fra havet på ene siden og beskyttelse fra fjellene rundt. Vinhuset har 25 hektar vinmark fordelt på 7 ulike plotter rundt vingården.
Vinene er høstet på organiske druer fra vinmarker som håndteres på gamle metoder hvor man lar naturen selv gjøre jobben. Det samme gjelder produksjonsmetoden hvor de filtrerer så lite som mulig, tilsetter minst mulig osv. (Husk at når man har vin uten tilsatt sulfitter er det enda viktigere enn vanlig å lagre den i en stabilt kjølig temperatur, vin skal aldri lagres varmt!)

Blanca er produsert på Garnacha Blanca 100% har 7 gram sukker og 13% alkohol. Den er fruktig med gul frukt, sitrus, florale toner, noe naturvinpreg og et hint av urter. Den er frisk og fruktig også på smak, en rund og lett fedme, fin struktur. En litt funky og spennende hvitvin for de som er på den trendy naturvinbølgen, der finnes det varierende viner, denne funker!

Rødvinen er produsert på 95% grenache og 5% merlot, 14% alkohol. Vinen har en fruktig og frisk aroma av røde og mørke bær, skogsbær, litt florale toner, hint av krydder. Den er fruktig på smak, god fylde og syre samt lette tanniner. En lettdrikkelig vin som likevel viser litt tyngde i en god ettersmak.
Passer godt i gryter, ulike kjøttretter og til ost, samt grillmat!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..