To fine Pinot Noir fra New Zealand.

I juni skrev jeg om disse to flotte sommervinene fra Mud House, da fikk jeg utrolig lyst til å smake de to Pinot Noirene fra samme vinhus. Som sagt så gjort, her er Mud House Pinot Noir 2018 og Mud House Claim 431 Vineyard Pinot Noir!

Vi begynner med entry level vinen, druene kommer fra Central Otago som har perfekte forhold for dyrking av Pinot Noir. Den har 13.5% alkohol.
Den har en kompleks nese med mørke bær, kjølig mørk frukt, urter, hint av vanilje. Den er rund med god syre, fine tanniner, lang og tørr utgang med mokka. Sitter godt. Deilig til retter med lyst kjøtt som kylling, svin og vilt.

Claim 431: Samtlige druer i denne vinen er fra en enkeltvinmark, Claim 431 i Bendigo, Central Otago. Dette området er perfekt for New Zealandsk Pinot Noir med store temperatur forskjeller fra natt til dag. Den har ligget 12 måneder på fransk eik, 20% på ny eik. 13.5% alkohol.
Kompleks og stor nese med innbydende mørke bær, skogsbær, lett krydder og fat. Den er meget godt balansert på smak, typeriktig, fruktig med god syre, lang og tørr utgang. Meget god NZ Pinot, godt kjøp!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..