To deilige Pet Nat fra Italia.

Hvorfor i all verden drikker jeg ikke mer Pet Nat, det er jo så megagodt! Det var det jeg tenkte da jeg smakte disse; Podere il Saliceto BiFri 2019 og Podere il Saliceto Falistra 2019. (Usikker på hva Pet Nat er? sjekk denne artikkelen)

Om produsenten.
I utkanten av Modena i Italia, nærmere bestemt i landsbyen Campogalliano, ligger det lille vinhuset Podere il Saliceto. Det er Gianpaolo Isabella og svigerbroren Marcello som etablerte dette vinhuset i 2005, etter at Gianpaolo trakk seg tilbake etter en suksessfull Muy Thai-karriere. Her drifter de 4 hektar vinmark og produserer lambrusco og annen naturlig vin, alt dyrkes økologisk og minst mulig tukles med.

Om vinene.
Falistra er en Lambrusco og er derfor produsert på 100% Lambrusco (di Sorbara), den har fått en naturlig annengangsgjæring i flasken og har 12.5% alkohol og under 3 gram sukker per liter. Minimalt tilsatt sulfat.
Vinen har en frisk og fruktig nese med mørke bær, rød frukt, sitrus og hint av urter. På smak er den tørr og strukturert, god syre, mineralsk utgang. En spennende og matvennlig Lambrusco!

BiFri er produsert på Trebbiano 70% og Sauvignon Blanc 30%, produsert som Pet Nat med annengangsgjæring på flaske, 12.5% alkohol og under 3 gram sukker per liter.
Den har en kompleks og spennende nese, epler, blomster, sitrus, urter og mineraler. Den er frisk og fruktig på smak, god mousse, fin syre, lang og mineralsk utgang. En deilig Pet Nat som sitter godt!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..