Emiliana Adobe Merlot Cabernet Sauvignon Syrah 2019

Emiliana Adobe Merlot Cabernet Sauvignon Syrah 2019 kom i ny årgang i sommer, og poucher har blitt utrolig populært – noe jeg skjønner godt! De er jo så praktiske og lettvinne å ta med, og med masser av folk på norgesferie på hytter, sjøen og fjellet så har nok salget vært rimelig bra!
Om produsenten:
Adobe Carmenere  er økologisk og kommer fra Emiliana Organic Vineyards, en av Chiles største økologiske og biodynamiske vinprodusenter med vinmarker helt fra Bio-Bio i sør til Casablanca, nord for Santiago. Hos Emiliana er de overbevist om at bærekraftig, økologisk og biodynamisk jordbruk  gir sunnere vinstokker og bedre druekvalitet som uttrykker tydelig sin unike karakter.
Om vinen.
Vinen er produsert på Syrah 15%, Merlot 65% og Cabernet Sauvignon 20%, den har 13.5% alkohol. 20% av vinen er lagret på franske eikefat i 6 måneder.
Vinen har en nese med mørke bær, fruktig, rød frukt, hint av krydder. Den er fruktig også på smak, rund med ok syre, tørr utgang. En typeriktig og grei pouch, en rødvin som er lett å drikke og passer til det meste, fra grillpølser på bål til hyttegryte.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..