Gilde Sommer Aquavit

Akevitt har blitt helårsdrikke for meg for å være helt ærlig, like godt til julematen som til aperitiff før grillmat, i en akevitt sour eller etter en god høstmiddag. Gilde Sommer Aquavit er en super allrounder akevitt som kan nytes når som helst!

Akevitten ble først lansert i mai i fjor, og skal passe særdeles godt til norske delikatesser fra havet, som blåskjell, rekesmørbrød, sild osv. Men også koldtbord med spekemat, eggerøre osv. Den er også super å bruke i en A&T (akevitt og tonic).

Akevitten er lett og ledig på aroma, klassiske krydder som karve og dill, oppfriskende sitrus og florale toner, hint av gress. Den er tørr og lett krydret på smak, følger nesen, godt balansert og en lang utgang. En klassisk og fin lys akevitt.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..