Gladnyhet fra Torres og ny årgang San Valentin.

Familia Torres har redusert sin karbonutslipp med 30% siden 2008, et utrolig flott bidrag til miljøet, vi ser litt mer på det og vinen San Valentin.

For patriarken Miguel A. Torres har klimamålene aller høyeste prioritet, som familieeid bedrift sørger han alltid for fremtiden og for at barnebarna fortsatt har en fremtid i bransjen han elsker. ”Vi gjorde en enorm innsats for å nå vårt utslippsreduksjonsmål et år tidligere enn planlagt, som vi den gang anså som veldig ambisiøst. Nå er tiden inne for å presse på enda mer for ambisiøse miljøhandlinger for å dempe global oppvarming og beskytte vindyrking i framtiden, » sier han, og legge frem familiens nye mål: En reduksjon av CO2 på 55% per flaske sammenlignet med 2008-nivåene innen 2030.

Hyggen er da også best med kortreiste vin- og matkombinasjoner: San Valentin og ostekake med norske vill-bringebær er midt i sesongen nå. San Valentin som er en av Torres flagship-produkter har nettopp kommet i nytt og flott design til alle Vinmonopol.

Vinen er økologisk, produsert på Parellada og har 11% alkohol. Den er fruktig og floral på nesen, hint av tropisk frukt, sitrus og urter. Den er fruktig og sødmefull, rund, følger nesen. En lettdrikkelig om noe søt stil, passer som nevnt til litt søtlige desserter med syrlig innslag, ost med syltetøy.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..