To deilige hylende griser.

Disse godbitene fra New Zealand har raskt rukket å bli mine favoritter, de er utrolig gode kjøp, miljøvennlige og praktiske. Jeg har selvfølgelig smakt de nyeste årgangene til Squealing Pig Marlborough Sauvignon Blanc 2019 og Squealing Pig Pinot Noir 2018!

For et fantastisk navn på en vin, ikke minst etiketten artig! Det er greit at vin er en seriøs bransje,  men det er moro at noen produsenter tør å skille seg ut litt også, slik som produsenten av Squealing Pig gjør. Vinene er fra produsenten Squealing Pig Wines som har vinhus i Awatere-dalen i Marlborough i New Zealand.

Som vinprodusenten selv sier: «Vi lager vin, akkurat som mange andre, vi passer bare på å ha det mer moro enn de andre når vi gjør det!»
De lager tre forskjellige viner, den første lagde de i 2010; en Sauvignon Blanc med punch, i 2012 kom de med en pinot noir og i 2013 lagde de en spennende pinot gris.

Hvitvinen har en sødmefylt aroma av fersken, litt pære, stikkelsbær, et lite sitrussting og blomster. Smaken følger lukten og den er ung og aromatisk, preget av fersken, ananas, sitrus, nesle og annen tropisk frukt, tørr utgang. Godt kjøp!

Rødvinen har en frisk og typeriktig nese med røde bær, mørk frukt, krydder, hint av mokka og kaffe. Den er saftig og har fin frukt og syre, lett krydret utgang med hint av fat og sjokolade. Den er ren og pen, godt kjøp!

En annen faktor med vinen som kanskje ikke kommer frem på bildene: hvitvinen kommer i PET-flaske! Den kan derfor lett tas med på tur, uten fare for knusing eller tung ryggsekk!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..