Gnarly Head redder høsten!

Regn, kaldere luft, fjellturer hvor man fortjener noe godt i glasset etterpå… Her er noen Gnarly Head viner du kan nyte i høst!

Jeg har skrevet om vinhuset mange ganger før, og i grillsesongen er det ofte Zinfandelvinene jeg anbefaler. Men i dag ser vi på noen av de andre, som godt passer til høstmaten!

I Gnarly Head Chardonnay 2017 har vinmakerne plukket de beste druene fra vinmarker i Monterey og Lodi, hvorav Monterydruene bidrar med frisk syre og sitrus og Lodidruene med rik og moden frukt. Vinen har en frisk og fruktig aroma av modne epler, hvit steinfrukt, melon, litt tropisk frukt og et sjarmerende eikepreg. Den er rund og rik på smak, behagelig fedme og fin syre, godt balansert. Fin frukt med hint av toast. Dette er en såkalt kosevin, meget behagelig å drikke alene men passer også godt til lyst kjøtt, fisk og sjømat samt ost. Godt kjøp!

Gnarly Head Pinot Noir, BiB, har følgende druesammensetning: Pinot Noir 80%, Malbec 14% og Syrah 6%. Den har en fin og aromatisk nese med røde og mørke bær, kirsebær, litt krydder. Den er fin og balansert på smak, godt preg av røde bær, delikat sødmepreg og en lang og tørr avslutning.
Passer til litt lettere kjøttrett, gjerne lyst kjøtt og vilt, samt alene.

Gnarly Head Pinot Noir, flaske, har denne druesammensetningen: Malbec 2%, Syrah 3%, Pinot Noir 95%. Den har en fin nese med røde og mørke bær, lett krydder, hint av mokka og vanilje. Den er fruktig og bærpreget, fin syre og en lett struktur i en relativt lang utgang. Godt kjøp.

Gnarly Head Petite Sirah 2016 er produsert på Petite Syrah 90% og Sangiovese 10%, 14.5% alkohol. Den er fruktig med røde og mørke bær på nesen, litt krydder og mokka. Den er fyldig og fruktig på smak, grei syre og fine tanniner, ligger lenge i munnen. Fin til litt kraftigere matretter, eller foran peisen.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..