Nye øl fra Nøgne Ø.

Da var det tid for nye øl fra Nøgne Ø igjen, det skuffer sjelden!

Nøgne Ø Shore Leave Romance 2 er en cider, en mer modnet variant av 1`eren. Spontangjæret med epler fra Normandie og en hyllest til avdøde Jerome Dupont, Domaine Depont. Den har en frisk nese med epler, sitrus, brett og jordlige toner. Den er noe lite karbonert uten at det gjør noe, fruktig og balansert smak, fin syre, lang ettersmak. En vellaget cider!
Nøgne Ø The Sauce er en DDHRAWIPA, proppfull av Nelson og Enigma. Den har en rå og frisk aroma av humle, sitrus, tropisk frukt, urter og kveik. Intens smak av humle, følger nesen, noe preg av barnåler, lang ettersmak. Et øl for humleglade, fin råøl-smaksopplevelse.
Nøgne Ø India Saison er en relansering av et klassisk collab brew med Bridge Road i Australia. Innbydende humle på nesen, lyst malt, lett fruktighet og sitrus. Den er fyldig og godt balansert på smak, fin bitterhet i en lang utgang. En matvennlig og fint øl, dette vil vi beholde på markedet.
Nøgne Ø Ghost Ship er en røkt Barley wine på 13%. Den har en utrolig spennende nese, røkt malt, whiskey, fruktig med tørket frukt, vanilje og fat. På smak er den intens, meget godt balansert, følger nesen med et behagelig røykpreg, lang og god ettersmak. En fruktig og utrolig fin Barley wine.
Nøgne Ø Svart/Hvit er Norges første alkoholfri melkestout. Den lukter mørk malt, sjokolade, kaffe, hint av vanilje og krydder. Den har en god fylde, følger nesen, godt skum, lett bitterhet og en fin utgang. Imponerende alkoholfri øl!
Disse to er satt ned i pris:
Nøgne Ø Imperial Brown Ale er satt ned 6 kroner, en klassiker å regne for mange. Den har en innbydende nese med mørke malttyper, litt mokka, karamell og et hint av humle. Det er balansert og fruktig på smak, mørk malt, lett bitterhet, noe tørket frukt og en lang utgang.
Nøgne Ø Saison er satt ned 12 kroner. Klassisk nese med lys malt, sitrus, urter og florale toner. Det er fruktig med godt skum, følger nesen og har en lang og behagelig ettersmak. Prøv til sjømat!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..