Hardy’s Nottage Hill Shiraz

Gjett om jeg begynte å lure da jeg pakket opp Hardy’s Nottage Hill Shiraz! Hva i alle dager… Men denne er jo ikke bare miljøvennlig som få, men passer perfekt i tursekken i høst! (Du ser riktig, flasken er helt flat)

Om vinhuset.
Hardys viner har lenge vært ansett for å sette standarden for australske viner. Etablert for over 150 år siden, har de bygget seg et navn om at de oppmuntrer vinmakerne til å bruke sin kompetanse og intuisjon ved å utforske nye metoder for å oppnå mer smak, struktur og balanse i Hardys viner.
Siden 1884, da Thomas Hardy Nottage begynte en 60 år lang karrière i vingårdene, har lidenskap og engasjement fra Nottage-familien vært en spesiell del av også Hardys historie. Som søskenbarn av Hardyene, har fire generasjoner Nottage bistått med oppbyggingen av dagens vinhus og til de vakre vingårdene som bærer deres navn.
Nottage Hill ble lansert i 1967 for å ære Thomas Hardy Nottage.

Om vinen. 
Denne vinen kommer i en flat PET (Garcon) flaske. PET flasken er laget av 100% resirkulert plast som bruker 79% mindre CO enn ny plast i produksjon. Flasken er 100% sirkulerbar og veier kun 63 gram som igjen fører til et Co2 avtrykk som er 60% lavere enn en gjennomsnittlig glassflaske. Flasken veier 87% mindre enn en vanlig glassflaske. Hver flaske sparer mer enn 500g CO2 fra produksjon til ferdig produkt på hylla.
Den er produsert på 100% Shiraz, 20% av vinen har ligget 3 måneder på fat, den har 14% alkohol.

Vinen har en aroma av mørke bær, frukt, hint av fat og vanilje. Den er fyldig og sødmefull på smak, mye moden frukt, lett tørr og balanserende utgang. Godt kjøp, drikk nå.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..