4 nydelige fra New Zealand.

I dag ser vi på 4 utrolig flotte viner fra New Zealand:

Vinene kommer fra vinhuset Dog Point, grunnleggerne Ivan Sutherland og James Healy møtte hverandre på Cloudy Bay hvor de som henholdsvis vingårdsspesialist og ønolog var med på å skape noe av magien rundt det kjente vinhuset. Dog Point var deres nye prosjekt hvor de hadde som mål å lage en bærekraftig økologisk gård, med 80 hektar vinmark i Marlborough. Et annet mål var å lage bedre og bedre viner hvert år, og siden de begynte i 2004 kan man tenke seg at de har fått litt erfaring nå…

Dog Point Pinot Noir 2017: Intens og fruktig nese med mørke bær, florale toner, krydder og et lett fatpreg. Den er fruktig og fyldig på smak, følger nesen, godt balansert og en lang og lett strukturert utgang. En kraftig og flott NZ-Pinot!
Dog Point Sauvignon Blanc 2018: Vinen er intenst fruktig på nesen, med masse tropisk frukt, florale toner, sitrus og et hint av mineraler. Den er frisk og fruktig på smak, godt balansert med god frukt og syre, lang og fin utgang. Også denne en fin kraftpakke.
Dog Point Chardonnay 2017: Fruktig og innbydende nese, moden hvit steinfrukt, sitrus, hint av mineraler og et godt fatpreg. Den er fyldig med en fin friskhet, modne gule frukter, lang og rund utgang med lett fatkarakter. Flott for de som er glad i fatkarakteren, som undertegnede!
Dog Point Section 94 2016: Spennende nese med komplekse toner av sitrus, urter, mineraler, flint og epler. Den er kompleks også på smak, konsentrerte smaker av det samme som nesen, lang utgang med hint av fat. En utrolig spennende og intens Sauvignon Blanc.

4 viner fra New Zealand med karakter!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..