To nye årganger fra Burgund.

I dag ser vi på to nye årganger fra Burgund!
Vinene kommer fra Domaine Bellene, drevet av Nicolas Potel. I tillegg til å ha egne vinmarker under navnet Domaine Bellene kjøper han også inn druer og lager viner under navnet Maison Roche de Bellene, disse er fra noen av Burgunds beste vinmarker og kommer i små kvanta.
Roche De Bellene Bourgogne Chard. 2018: Druene kommer fra 50-70 år gamle vinstokker, 13% alkohol og under 3 gram sukker per liter. Modne gule epler, sitrus, lett mineralsk preg, hint av fat. Rund og balansert på smak, fin syre, lett struktur, god utgang. Behagelig og fin vin.
Roche De Bellene Bourgogne Pinot Noir Vieilles Vignes 2018: Vinstokkene er ca. 50 år gamle, 13% alkohol. Røde og mørke bær, lett fruktpreg, kirsebær, bringebær, florale toner, lett krydder. Saftig stil, lett fruktpreg, noe krydder, frisk ettersmak. Frisk Burgund, god pris.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..