Beefeater Blood Orange.

annonselenker

Beefeater Blood Orange kom på vinmonopolet i sommer, jeg – som ginentusiast syns selvfølgelig det var spennende!

Jeg besøkte jo Beefeater i London for et par år siden, og syns de er flinke til å modernisere seg og holde seg trendy! Beefeater er faktisk det mest premierte gin-merket i verden. Destilleriet er fortsatt lokalisert i hjertet av London og er den eneste originale, historiske ginen som fortsatt lages i den engelske hovedstaden. Beefeater ble grunnlagt av James Burrough på 1800-tallet. Siden den gang er resepten i all hovedsak uendret. I dag er det Master Distiller Desmond Payne – verdens mest erfarne ginmaker – som overvåker produksjonen.

Beefeater Blood Orange er den hittil siste nyheten fra Beefeater. Den har tatt markeder verden over med storm, ikke minst på grunn av at gin med fruktsmak nyter stadig større popularitet.
Den nye varianten bygger på Beefeater’s lange tradisjon med å eksperimentere: Selv grunnleggeren av Beefeater, James Burrough, utviklet sin første appelsin-gin med appelsiner fra det ikoniske fruktmarkedet Covent Garden i London.
Grunnleggeren laget sin første Appelsin Gin for nesten 150 år siden, nettopp for å tilfredsstille smaksløkene til datidens gin-elskere. De har laget denne pikante og aromatiske ginen for dagens forbrukere, som verdsetter de intense aromaene av sitrus og de kraftige smakene, forklarer Payne i en pressemelding.


(Glass her)

I seg selv har ginen en flott aroma og smak av appelsin, mandarin, sitrus og urter, den er sødmefull men balansert, godt konsentrerte sitrussmaker. Den gjør seg veldig godt i en klassiker som Gin&Tonic (over).


(Glass her)

Denne cocktailen er anbefalt av Beefeater.com; Smashing Basil Punch (lag gjerne en mugge):

  • 1 del Beefeater Blood Orange
  • 1 del blodappelsin juice/appelsin juice
  • 1/2 del Cointreau
  • 1 del sodavann
  • 2 del Tonic
  • 2 dasher Angostura bitter
  • Appelsin som pynt
  • Ferske basilikumblader

Bygg alt i et highball glass som over.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..