Et knippe øl, noen nye og noen klassikere!

annonselenke

Vi ser på noen øl du kan kose deg med frem mot førjulstiden, kanskje du skal lage deg ølkalender? Eller gi bort til noen du er glad i?

Vi begynner med nyhetene:

BEKK alkofarris er ute med ny smak, ikke så lett og skrive et langt smaksnotat på den annet enn at jeg syns den er frisk, godt balansert og absolutt noe jeg vil plukke med meg på butikken.

Stone Neverending Haze IPA (4%): Den har en typeriktig nese med humle, sitrus, grapefrukt og urter. Lett kropp som følger nesen, frisk og fruktig, lett utgang med passende bitterhet. En smakfull session IPA.

Northern Monk Season Of Faith Summer Hazy Pale Ale: Innbydende nese med tropisk frukt, sitrus, urter, humle og malt. Den har god fylde og fruktighet, fin bitterhet og et urtete utgang. Fin Pale Ale.
La Trappe Puur (4.7%): Innbydende toner av gjær, malt, honning og kjeks. Den er preget av malt på smaken, godt balansert, lett bitterhet. Bra til å ha så lite alkohol!
Ægir Dag Mango (4%): Fin aroma av tørket mango, sitrus, malt og humle. Den er forfriskende og fruktig på smak, godt balansert med en fin bitterhet, noe søt.
Ægir Piña Colada Pinapple Coconut Pale Ale: Den har et godt preg av både kokosnøtt og ananas, i tillegg finner man sitrus, humle og lyst malt. Den er fruktig og har en balanserende bitterhet, tropiske frukter i en halvlang utgang. En elsk/hat øl, undertegnede syns den var vellagd.
Ægir California Pale Ale (4.7%): Typeriktig nese med tropisk frukt, humle, sitrus og urter. Den følger nesen med en lett Pale Ale-stil, forfriskende og lett, fin bitterhet i utgangen. Selvfølgelig kunne man ønske seg litt mer alkohol, men alt i alt en bra butikkøl!
Ægir Dry-Hopped Maibock  (kom i sommer): Den lukter ferskt brød, sitrus, humle, malt og urter. Smaken er godt balansert, ganske kompleks, følger nesen med et matvennlig og godt preg. Godt bokkøl!

Vi tar med to klassikere i samme slengen:

BrewDog Punk IPA er en klassisk IPA, en av de første jeg begynte å drikke og en av de jeg alltid kommer tilbake til. Fruktig og konsentrert aroma, tropisk frukt, humle og florale toner både i aroma og smak. Den har en lang og god ettersmak som bør behage alle IPA-fans.

BrewDog Hazy Jane New England IPA har også et fint preg av humle og tropisk frukt, lette toner av gress og kvae, samt sitrus. Den er fyldig med godt skum, god fruktighet, tropisk og fin. Lang og balansert utgang. Klassisk og fin Vermont-stil.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..