Bouchard Héritage du Conseiller Pinot Noir 2019

Bouchard Héritage du Conseiller Pinot Noir 2019 kommer i en fin gaveinnpakning til jul (og kartong om du bare vil ha mer), og prisen er så rimelig at du kan kjøpe både en til deg selv og en til en venn!

Om vinhuset
Bouchard Aîné & Fils ble etablert i 1750, da Joseph Bouchard startet som vinmaker og vinhandler i Burgund. Hans far hadde drevet vinhandel i tillegg til annen virksomhet, men det var Joseph som plasserte Bouchard-familien trygt på kartet i Côte d’Or. Joseph Bouchard jobbet tett og godt med de lokale bøndene, og utviklet sin signatur på vinene som fortsatt kjennetegner huset i dag; perfeksjonisme, autentisk stil og kvalitet. For Bouchard er innsatsen som blir lagt ned i vinmarkene fundamentalt viktig for å holde den jevne, høye kvaliteten på vinene de lager. En god vin krever gode råvarer. Utbyttet skal holdes på et minimum og druene skal være sunne og friske. De jobber i stor grad etter økologiske prinsipper, men ønsker å ha friheten til å gripe inn ved behov. Deres fokus er å få sunne og modne druer under innhøstingen. I tillegg til å eie egne vinmarker har de et samarbeid med 30 bønder hvor de enten leier vinmarkene eller kjøper druene.

Om vinen
Dette er en ren Pinot Noir, 12.5% alkohol. Vinen har en fruktig nese med rød frukt og mørke bær, urter og et lett jordlig preg. Den er rund med moden frukt, fint preg av røde bær, fin syre og den sitter greit. Tørr og fin billig-pinot!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..