To nye årganger fra New Zealand

Vinultra Insight Sauvignon Blanc og Pounamu Special Selection Sauvignon Blanc  er begge ute i ny 2019-årgang!

Det er firmaet Vinultra som er «moren» til Pounamu også, etablert i 2002 av Fleur McCree og Mark Duns. De har Eveline Fraser, tidligere sjefsvinmaker hos Cloudy Bay, på laget til å produsere vin. De har flere «underhus» som produserer vin, men under Pounamu lages kun Pinot Noir og Sauvigon Blanc. Vingården drives 100% bærekraftig.
Insighvinene har som mål å ha viner som skal vekke smaks- og luktesansen. Alle vinene er enkeltvinmarksviner fra dalen Waihopai og vinene er lagd for å passe både store og små anledninger.

Pounamu Special Selection Sauvignon Blanc 2019 er modnet i ståltank og har 12.5% alkohol. Den har en veldig frisk og intens nese, aromatiske toner av sitrus, stikkelsbær, lime, hvit steinfrukt og hint av florale toner. Den er kraftig på smak, god frukt, syrefrisk og balansert og sitter meget godt i munnen. Meget godt kjøp!

Vinultra har ligget 6 måneder på flaske før salg, den har 12.5% alkohol og under 3 gram sukker. Fruktig og frisk nese, typeriktige toner av lime, urter, hvit steinfrukt og mineraler. Den er fruktig på smak med god fylde, god syre, fint balansert med en del sitrus. Også denne et godt kjøp.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..