Nytt og julete fra Nøgne Ø!

Nøgne Ø skuffer aldri, her er et knippe nyheter og andre godsaker til jul!

Nøgne Ø Brun Jul Belgian Brown ale (4.5%): Lett krydret nese, mørke malt, hint av kaffe, krydder, karamell og urter. Den er smakfull om enn noe tynn, følger nesen og sitter greit. En frisk og lett butikk-brown ale, fin til ostefatet og spekemat.

Nøgne Ø Hvit Jul: Frisk og fruktig nese med lyst malt, sitrus, hvete, hint av humle. Det er fruktig og godt på smak, fint skum, frisk stil, sitter godt. Godt balansert og fint butikkøl.

Nøgne Ø Julequad 2020 (10%): Fruktig og intens nese, tørket frukt, malt, litt sjokolade og kandisert frukt. Fyldig og konsentrert smak, godt integrert alkohol, godt balansert, varm og lett krydret utgang. Flott Quad i år også, deilig koseøl.

Nøgne Ø Svart Jul (10%): Fruktig og tropisk nese, kaffe, masse deilig krydder, fint fatpreg med litt brunt sukker. Den er fruktig og smaker av julekrydder, godt balansert mellom sødme og krydder, lang ettersmak. Deilig koseøl og til julekaker og ost, en spennende øl.

Nøgne Ø Rød Jul (8%): Fruktig nese med artige frukter, hvit steinfrukt, krydder og tørket frukt. Den er godt balansert på smak med fin sødme, følger nesen med fint krydderpreg, god og lang utgang. Fin til koseøl og til ulike kjøttretter.
Nøgne Ø God Jul 8.5%: Deilig og kompleks nese, fint preg av mørkt malt, krydder, hint av kaffe og sjokolade. Den er godt balansert på smak, pen sødme, fin bitterhet, lang ettersmak. Passer både til kjøttretter og til dessert.
Nøgne Ø Ekstra God Jul (13.5%): Den har et innbydende preg av mørk sjokolade, kaffe, malt, brunt sukker og lakris. Den er fyldig, sødmefull, følger nesen med fine toner av kaffe, vanilje og sjokolade,  et balanserende krydderpreg, godt konsentrert og lang utgang. Et utrolig flott koseøl, til sjokoladedesserter og peiskos.

Nøgne Ø Julefri: Lukter innbydende med godt krydder, pepperkaker, malt og hvete. Den følger nesen med et fint krydderpreg, god fylde og sitter overraskende godt. Nøgne Ø imponerer også på den alkoholfrie kanten.

Nøgne Ø Nordic Noir: Innbydende nese med sjokolade, mørk malt, kaffe, karamell, vanilje og mokka. Den er fruktig og utrolig godt balansert, følger nesen med god fylde, lang utgang. Meget flott øl.

Nøgne Ø Nordic Noir Sherry: Kompleks nese med tørket frukt, mokka, mørkt malt, brunt sukker, vanilje og fat. Den er fyldig og fruktig på smak, kompleks med mørk sjokolade, marsipan, malt, karamell og vanilje. Godt integrert alkohol i en lang ettersmak. Eksepsjonell øl, løp og kjøp.

Nøgne Ø har som tradisjon å produsere en julebokk, i år gjorde de ikke det… Men de har lansert en øl under sitt eget flagg for å erstatte den, og denne finner du på de fleste pol! Nøgne har importert en utrolig flott øl fra verdens eldste bryggeri: Weihenstephaner Korbinian! 

Innbydende nese med mørk malt, kaffe, mokka, lett krydder, sjokolade og brød. Den er fyldig og godt balansert, godt skum, godt maltpreg, følger nesen, god ettersmak. Et deilig bokkøl, veldig matvennlig, godt kjøp!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..