Tamellini Soave 2019

Tamellini Soave 2019 kom på polet i september, som en forlengelse av den utrolig populære flasken av samme vin.
Om produsenten
Tamellini-familien har holdt på med vinmarker i fire generasjoner, men i 1998 bestemte brødrene Gaetano og Pio Francesco seg for å starte sin egen vingård. De ville skape noe annerledes, mer nobelt – en unik Soave på markedet. Siden da har Gaetano hatt ansvaret for dyrkingen og produksjonen i vinmarkene, og Pio har ansvaret for å gjøre det hele om til de fantastiske vinene, Tamellini.
Det unike med denne produsenten, er at de bruker samme produksjonsmåte som originalt ble brukt i Soave. Garganega druen, og den fraværende bruken av store tønner, har gjort at vinene får den karakteristikken den har – helt siden oppstart.

Om vinen
Produsert på Garganega 100%, 11.5% alkohol og under 3 gram sukker per liter.

Frisk og fruktig nese med fersk gul frukt, sitrus, epler og urter. Den er fersk og fruktig også på smak, følger nesen med god syre, tørr og lang utgang. En BiB som ikke skuffer, godt kjøp! Fin størrelse.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..