Terrazas de Los Andes Malbec 2018

Viner som av en eller annen grunn fortsatt er undervurdert er Argentina, litt dumt, men det betyr enn så lenge at de som vet om disse vinene får mye for pengene… Som med for eksempel Terrazas de Los Andes Malbec 2018.

Om vinhuset
Vinhuset ble renovert og etablert i 1996 og de to første vinene kom i 1999, mens vinhuset originalt ble bygd på slutten av 1800-tallet. I dag har de 537 hektar vinmark, spredt på et område på hele 925 km fra nord til sør i Luján de Cuyo og Uco Valley. Dette er virkelig viner fra høyden, de 8 vinmarkene de eier ligger på fra ca. 980 meter over havet til 1800 moh. og druene de bruker er Malbec, Cabernet Sauvignon, Petit Manseng og Syrah. Hver drue og vinmark blir behandlet med den ytterste presisjon og moderne teknikk.
Vinhuset blir eid av Chandon-gruppen, en stor investor i Argentina.

Om vinen
Vinen er en ren Malbec, den har ligget 12 md. på lagring i nye franske (80%) og amerikanske (20%) fat, 14% alkohol.

Vinen har en innbydende aroma med mørke bær, moden frukt, krydder, urter og fat. Den er fruktig og fyldig på smak, god syre, lang og strukturert utgang. Flott vin til alle typer rødt kjøtt, godt kjøp!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..