Stor ølguide! Alt du trenger til jul og litt til!

Vi må selvfølgelig også se på en del øl til jul, i år har jeg samlet mange i denne artikkelen!

Little Brother Du glitrende god dag er en juleøl i Klosterstil : Det har en krydret nese med brunt sukker, litt jordlige toner, mørk malt og tørket frukt. Det er fyldig og godt balansert, følger nesen og er ganske kompleks, lang utgang. Et spennende juleøl.

Little Brother Grønne tre velkommen er en stout: Det har en innbydende og deilig aroma av sjokolade, kaffe, karamell og vanilje, noe mørk malt. Det er fyldig med deilige smaker som følger nesen, godt integrert alkohol, lang og fin ettersmak. En god dessert i seg selv.
Birrificio Il Mastio Rock Noel er et øl i klosterstil:  Det har en innbydende nese med godt maltpreg, hint av pepperkaker, nellik, hint av tørket frukt. Det er rikt på smak, fyldig med balanserende syre og en tørr og lang utgang.

De Moersleutel Wanna taste my snowflakes? er en stout: Innbydende nese med kakao, kaffe, mørk malt, mokka og vanilje. Den er kremet med fin fylde, godt balansert, lett struktur i en lang ettersmak. Meget fin stout!
Sori Brewing Christmas Gorilla er en baltisk porter: Ølet har en krydret nese, mørkt røstet malt, mokka, kaffe og lakris. Den er tørr, krydret, noe kaffe og tobakkspreget, greit balansert.
Six degrees North Snowy: Den lukter fruktig, julekrydder, mørkt malt, kakao og mokka. Den er smakfull med kaffe og krydderier, noe brent, tørr utgang.
OverWorks Sour Grinch Chocolate, Cranberry & Hazelnut Sour er en surøl: Kompleks og spennende nese, fruktig med mokka, sjokolade og kaffe. Den er syrlig med frisk fruktighet og et spennende mokkapreg, lett fat. En øl som virkelig imponerer, godt balansert!

BrewDog Hoppy Xmas Festive IPA: Det har en innbydende nese med tropisk frukt, florale toner, grapefrukt og krydder. Det er fyldig og har godt skum, konsentrerte smaker, lett krydder og gode bittertoner man kan forvente i en juleIPA. En lettere og litt mer krydret årgang enn før.

Ægir Julebokk: Deilige og innbydende toner av mørkt malt, karamell, brød, krydder og kaffe. Den er smakfull og rik i munnen, fyldig med god fruktighet, krydder og en lang og behagelig ettersmak. Deilig avec-øl.

Ægir Julenatt Appelsin Porter: Lukter mørkt malt, kaffe, appelsin, sjokolade og krydder. Den er godt balansert på smak, med fine toner av kaffe, malt og mokka iblandet oppfriskende appelsin. Fint krydderpreg og bittertoner.

Gipsy Hill A Lot Like Christmas Winter Sour Ale: Frisk og fruktig, rød frukt, kirsebær, malt og lett krydder. Den er syrlig og frisk, fruktig med en god balanse og lang ettersmak. Syrlig og fint balansert øl.

Amundsen Barrel Aged Upside Down Christmas Cake Pastry Stout: Fruktig nese med mørk malt, kaffe, sjokolade, nøtter og vanilje. Den er fyldig med sødmefulle toner av karamell, nøtter, mørk malt, lang ettersmak med brunt sukker, vanilje og krydder. Litt «pepperkake på boks» i positiv forstand.

Amundsen Sticky Little Fingers Toffee Cinnabun Ultra Pastry Stout: Sødmefull nese med vanilje, karamell, kaffe, mokka, sjokolade, brunt sukker og krydder. Den er fyldig og kremet på smak, sødmefulle toner som følger nesen, konsentrerte smaker, lang og varm ettersmak. En søt men fyldig og kraftig stout, deilig for fans av nettopp denne stilen.
Northern Monk Jul Star Riskrem Festive Porter: Spennende nese med mørk malt, mokka, kaffe, røde frukter og vanilje. Den er krydret og fruktig på smak, følger nesen, noe fruktsødme, mandler og vanilje i ettersmaken. Dette er nok et elsk/hat øl!
Rothaus Eiszäpfle er en lys lager: Fin nese med klassiske toner av lyst malt, hvete, banan, brød og urter. Det er godt balansert på smak med en fin syre og sødme, ligger lenge i munnen. Et leskende øl, godt kjøp.
Sori Brewing Ensemble three New England DIPA: Frisk og fruktig nese med tropisk frukt, hvit steinfrukt, sitrus, humle, litt gress og urter. Den har en god fylde, sødme/bitterhetbalanse, følger nesen med en god og juicy munnfølelse, sitter godt. En flott og smakfull øl!
Sori Brewing Ensemble five New England DIPA: Fruktig og konsentrert nese med tropisk frukt, humle, urter og sitrus. Den er fyldig og god på smak, fruktig og juicy, fin bitterhet i utgangen. En veldig smakfull og godt balansert øl!
Pomona Island Home For The Holograms (stout): Innbydende nese med mørkt malt, kaffe, vanilje, sjokolade og krydder. Den er fyldig og sødmefull på smak, smakene følger nesen med en lang ettersmak med godt preg av sjokolade. Et fint balansert øl både når det kommer til sødme og alkohol. Inne på mange pol.

Vi tar også en siste øl, når du er dritt lei alt som heter mørkt og tung juleøl.

Nyheten Gipsy Hill Tafa Tafa Mai Tai Sour Ale er fantastisk digg å rense ganen med! Ølet lukter fruktig og tropisk med appelsin og ananas. Den er fyldig med godt skum, syrlig og meget godt balansert, hint av salt i utgangen en meget god surøl!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..