Nyheter og gamle klassikere fra Haandbryggeriet.

Vi ser på noen nyheter og noen gamle klassikere fra Handbryggeriet!

Det drammensbaserte bryggeriet Haandbryggeriet som ble etablert i 2005 har hevdet seg både på butikkøl og poløl de siste årene syns jeg! Ikke minst har de fått et utrolig bredt sortiment!

Haandbryggeriet Karaoke Cowboy er en IPA på 8%: Lyst malt og humle på nesen, aromatisk med florale toner, fruktig og godt sitruspreg. Den er godt balansert på smak, fruktig med fin bitterhet, sitter godt og friskt. Meget godt øl og kjøp.
Svelvik Sour er en surøl lagd som en collab med Speciation Artisan Ales, 4.5%: Frisk og fruktig nese, epler, plomme, sitrus og litt lacto, innbydende! Den er en godt balansert miks mellom saison og surøl, god syre og frukt, en frisk og elegant øl!
Storweiss er en hefeweizen på 5.5%: Friskt og fruktig på nesen, malt, sitrus, hvete, hint av krydder. Den er fyldig og smakfull, godt preg av malt og sitrus, frisk utgang. Godt og friskt øl.
Bånn Gass er nok en IPA på 8%, denne med vestkyststil: Klassisk nese, tropisk frukt, humle, malt, sitrus. Den er smakfull og konsentrert, god bitterhet, fruktig og lang utgang. God IPA!
Haandbryggeriet Whats up Dok? er en pastry stout lagd i collab med DOK Brewing, 10,8%: Fin nese med røstet, mørk malt, kaffe, sjokolade, kirsebær, vanilje og lett krydder. Den er ganske sødmefull på smak, men balanseres bra av syre og bitterhet, noe mørk sjokolade og kaffe. En konsentrert og smakfull stout, deilig som en egen dessert eller til mørk sjokolade, gjerne med kirsebærfyll.
Haandbryggeriet Fatlagret Julestout er en stout som er lagret på Bourbonfat, 12%: Innbydende nese med kakao, honning, fat, karamell, krydder og mokka. Den er kompleks og smakfull, balansert sødme, fint balansert bitterhet med kakao og mørk sjokolade i en lang ettersmak. Deilig stout! God kjøp.

Humlesus er en Pale ale på 4.5%: Deilig og frisk nese med god frukt, tropiske toner og sitrus, hint av malt og humle. Den er lett og frisk, smakfull til å være butikkøl, godt humlepreg. Godt kjøp.

Lillelørdag er en session IPA (i motsetning til IPAen Lørdag), 4.5%: Frisk og fruktig nese med tropisk frukt, humle, malt, sitrus og urter. Den er frisk og lett på smak, smaker skikkelig IPA-light, lettdrikkelig og fin. Også denne flott å grabbe med seg på butikken!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..