Antiche Terre Amarone della Valpolicella 2016

Amarone må til! Vi ser på Antiche Terre Amarone della Valpolicella 2016!

Antiche Terre Venete er både et nytt og gammelt vinhus, Bestefar Vittorio Sancassani viet livet sitt til å dyrke og foredle vingården som var en av de første i dette området på starten av 1900-tallet og solgte drueproduksjonen til de større vinhusene i området. Sønnen Sergio drev på 70-tallet med olivenlunder og jordbruk, det var ikke før i 2000 at de «vant» over naturen og kunne produsere vin. Luciano Sancassani får, med hjelp av to venner (Vittorio har ansvar for vinmarkene og Riccardo for forvaltningen av vingården), realiserert sin drøm om å skape en ekte vingård.

Vinhuset jobber nå med å legge om til økologisk drueproduksjon hvor de fokuserer på at produksjonen skal respektere naturen, de vil bruke den mest moderne teknologien og samtidig bruke alternativ energi som solpanel. Høsten 2015 bygde de et nytt vineri som drives av solceller.

Den har en rik aroma av den velkjente kirsebæren, plomme, tørket frukt og krydder. Smaken er fruktig, god syre med en fin struktur, bløt i munnen og har en frisk og fin avslutning.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..