Fenocchio Langhe Nebbiolo 2016

Fenocchio Langhe Nebbiolo 2016 var en hyggelig overraskelse, gode kjøp skal man ikke kimse av!
Om vinhuset.
Giacomo Fenocchio ble grunnlagt i 1864 og har vært et familiehus helt fra starten. I dag blir det drevet av femte generasjon. Vingårdene og huset har bena i Barolo og har tilgang til 12 hektar. Hjertet ligger i tradisjonell vinmaking, og tradisjon er viktig når man lager vin i tråd med skikker som blir videreført fra far til sønn. Stilen på vinene er svært klassisk, og det er ikke mye som har forandret seg over tid. Her har de tro på det klassiske håndverket, og derfor blir nye teknikker og trender valgt bort. Det er viktig å bevare identiteten som ligger i bedriften.– Kjærligheten til opprinnelsesstedet og respekten for tradisjoner som har skapt terroiret i Piemonte, er noe spesielt. Det er grunnleggende prinsipper som inspirerer arbeidet i dette området, sier Claudio Fenocchio, vinmaker og eier.

Om vinen.
Den er en ren Nebbiolo, lagret på gamle trefat etter tradisjonell metode, 13.5% alkohol.

Vinen har en intens og kompleks nese, innbydende frukt, florale toner, rød frukt og krydder. Den er fruktig og rik på smak, god syre, tørre tanniner i en lang utgang. En klassisk og rik Langhe Nebbiolo, meget godt kjøp.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..