Tre flotte fra Piemonte

Vi ser på tre prisvennlige viner fra Piemonte, og vi begynner med musserende vin: Pietro di Campo Festoso Blanc de Blancs Brut kan drikkes til både aperitiff, julegaveinnpakking og Farmenfinale.

Dette er en musserende vin fra Piemonte, den er produsert på druen Cortese og med (metoden ofte brukt på prosecco) charmat metoden. Den har 11 % alkohol og 10 gram sukker. Kommer i disse dager i en flott juleeske!

Vinen har en frisk og fruktig nese med epler, pære, florale toner og hint av urter. Den har god frukt på smak, god mousse og balansert sødme. Noe enkel men absolutt veldig fin til prisen å være, og det er vel det produsenten er kjent for. Super å ha stående for hverdagsfeiringer nå før jul!

Pietro di Campo Perfetto Langhe Rosso er produsert på Dolcetto 20%, Barbera 30%, Nebbiolo 50%, 13.5% alkohol. Moden mørk frukt på nesen, kirsebær, rød frukt, hint av krydder. Bløt og fruktig på smak, fin syre, lang og lett strukturert utgang med fint krydder.
Pietro di Campo Scongiuro Barolo 2014 er en ren Nebbiolo, 13.5% alkohol. Den er kompleks på nesen, mørke bær, krydder og fat. Den er fyldig med god frukt, god syre, lang, tørr og strukturert utgang.

 

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..