To flotte fra Macallan.

I dag ser vi på to flotte whiskyer fra Macallan: The Macallan Double Cask 12 YO og Macallan Double Cask 15 YO! Flotte både å unne seg selv nå i førjulstiden, samt som julegave om du har en whiskyentusiast du er glad i. En flott måte å avslutte årets nest siste måned på!

De fleste som liker whisky har nok hørt om Macallan, men for de som ikke er kjent med destilleriet så er det et skotsk single malt destilleri og ligger nær Easter Elchies House i Craigellachie i Speysideregionen, etablert i 1824.
De to Whiskyene vi ser på i dag er begge lagret på Sherryfat, noe dette destilleriet er kjent for, både amerikanske og europeiske fat er brukt.

The Macallan Double Cask 12 YO har en innbydende nese med moden sitrus, tørket frukt, lett sherrypreg, krydder, karamell og fat. Den er rund og balansert, følger nesen med fint trekrydder, tørket frukt og karamell i en varm og lang ettersmak. En harmonisk og fin Whisky.

Macallan Double Cask 15 YO har en kompleks og innbydende nese med tørket gul frukt, kandisert appelsin, krydder, karamell, hint av mokka og honning. Den er fruktig og rund på smak, følger nesen, mange lag med tørket frukt, fat, lang og varm ettersmak med lett krydder. En meget flott Whisky, absolutt verd prisen.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..