Jul med Penfolds.

Penfolds har viner til alle behov, fra hvitt, via rødt til dessertvin!

Penfolds Koonunga Hill Chardonnay: Vinen har en frisk nese med hvit steinfrukt, tropisk frukt, sitrus, hint av nøtter og vanilje. Tørr og frisk på smak, lett kremet med fine frukttoner og et saftig preg. Godt balansert vin! Prøv til juletorsken eller fjærkre.

Penfolds Koonunga Hill Shiraz Cabernet Sauvignon: Vinen har en kompleks aroma med lett krydret nese, røde og mørke bær, frisk med hint av sødme og godt integrert fat. Den er rund og balansert på smak, fyldig med modne mørke bær, god syre og en lang og tørr utgang. Flott overall vin!

Penfolds Bin 51 Eden Valley Riesling 2019: Den er frisk på nesen, epler, sitrus og florale hint. I munnen er den syrefrisk, godt balansert med god frukt. Tørr og deilig utgang. Australierne kan lage riesling også! Fin til både fisk og fugl.

Penfolds Father Grand Tawny 10 YO er lagd som en hyllest til Penfolds 170 år gamle historie, det er en blanding av forskjellige druer (Cabernet Sauvignon 11%, Mataro 25%, Grenache 31%, Touriga Nacional 4%, Shiraz 19%) og forskjellige årganger og er lagret i minimum 10 år på små eikefat.
Den har 18.5% alkohol. Vinen har en forførende aroma av mørke modne bær, nøtter, sjokolade og marmelade. Smaken er rund og preget av modne bær, tørket frukt, nøtter og den sitter lenge i munnen. Flott alternativ til portvin, prøv til sjokolade eller pepperkaker med blåmuggost.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..