Fire fine røde til jul!

I dag skal vi se på fire fine rødviner til jul!

L’Arco Arcum 2016: Vinen har en kompleks aroma av mørke bær, moden frukt, kirsebær, litt rosiner, hint av florale toner og fat. Den er fyldig og rik på smak, også her moden frukt, godt balansert med fin struktur og en deilig og lang ettersmak.
En varmende og flott rødvin, godt kjøp. Alene eller til juleribba.

L’Esprit de Chevalier Rouge 2017: Mørke modne bær, urter, krydder, jordsmonn og et fint fatpreg. Den er fruktig med et lett modent preg, fin syre, lang og lett strukturert utgang med krydder og fat. En ung men fyldig og fin Bordeaux, god struktur. Prøv til pinnekjøtt, eller om du vil prøve en spennende kombo: torsk.
Begali Lorenzo Amarone della Valpolicella Classico 2014: Intens og innbydende nese med mørke, modne bær, kirsebær, tørket frukt, krydder og fat. Den er fruktig med god fylde, fin syre, godt balansert og en lang utgang. En fruktig og fin Amarone! Kosevin.
Ch. Panet 2016: Aromatisk nese med mørk frukt, plommer, mørke bær, skogsbær, krydder, urter og fat. Den er lett utviklet på smak, fyldig og fruktig, god syre, fast og lang utgang med godt krydder. En strukturert og flott vin. Pinnekjøtt og andre kjøttretter.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..