Tre BiB`er til julen!

I dag ser vi på tre ulike Bag in Boxer, som burde passe det meste i julen.

To røde og en hvit, høres ut som en bra balanse til jul.

True North Riesling Trocken er den hvite boksen med den kule pingvinen på. The Boutique Selection, True North er en rekke, nøye utvalgte viner som hyller de unike og vakre dyrene som lever på den nordlige halvkule. Lundefuglen er en av tre små auksarter som har et fargerikt nebb i hekkesesongen. Disse sjøfuglene dykker etter fisk og bor i kolonier langs kysten eller på øyer i Nordsjøen og Nord Atlanteren. Mosel er uten tvil et av Tysklands mest spektakulære vinområder med sine ekstremt bratte vinmarker langs elven Moselle. Som et av de eldste vindyrkende områdene i Tyskland har de tradisjoner 2000 år tilbake tid og lager noen av de mest komplekse viner i Europa.
Den er frisk og fruktig på nesen med eple, sitrus, florale toner, hint av mineraler. Den er fersk og fruktig på smak, godt balansert, leskende stil som sitter godt. Kan nytes alene eller til ribbe, pinnekjøtt og spekemat.
Vinetti de Fiorini Toscana Maremma: Vinhuset er et samarbeidsprosjekt mellom Eurowine og Franco Bernabei. For 20-25 år siden var trenden i Toscana internasjonale druesorter som Merlot og Cabernet Sauvignon. Franco Bernabei ville ikke være med på dette, og satset på tradisjonelle viner med lokale druesorter. I Toscana er det selvsagt Sangiovese som er den viktigste druen. Franco Bernabei er mest kjent som vinmakeren bak Fattoria di Felsina, Fontodi, Mormoraia, Castello de Corbara og I Sodi. «Verden er allerede full av Merlot og Cabernet. Vi har druesorter som Tocai, Friuliano, Falanghina og Sangiovese som ingen andre har. Vi fra Italia bør derfor fokusere på våre druer» – Franco Bernabei.
Vinen har en fruktig nese med unge skogsbær, kirsebær, krydder og pepper. Den er lett og fruktig på smak, følger nesen, god syre og fine tanniner. God matvin til det meste av kjøtt, godt BiB-kjøp.
Von Drachenburg Pinot Noir 2019 kommer fra Weingut Heinz Pfaffmann, som produserer vin i den lille historiske landsbyen Walshein i Pfalz. De har vært økologisk / bioland – sertifiserte siden 2013. Pinot Noir, eller Spätburgunder som druen heter i Tyskland, har blitt en populær drue i andre områder enn dets hjemdistrikt Burgund, de siste årene. I dag er Tyskland det tredje største landet når det gjelder beplantning av Pinot Noir, etter Frankrike og USA.
Den er frisk og fruktig, røde bær, mørk frukt, urter og lett krydder. Den har et saftig fruktpreg på smak, tørr med god syre, fin utgang med lette bittertoner. Passer godt til det meste av lyst kjøtt og vegetar.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..