To likører til jul.

Likører hører julen til, enten man liker det selv, gir en flaske til bestemor eller bruker det i cocktails.

Begge kommer fra Italienske Sprint Distillery, et selskap fra Italia, som produserer et bredt og variert utvalg av brennevin, som destillater og konjakker, italienske grappa, likører, kremer og mange andre forslag for å tilby unike, særegne produkter av ypperlig kvalitet.
Likørene er produsert med bruk av høy klasse alkohol, arbeidet med urter, urtete, frukt og juice, avledet fra produksjon av vin, omfortolking i moderne viktige eldgamle oppskrifter delt ut i generasjoner.
Sprint Distillery tilbyr også viktige nyheter fra markedet for alkoholholdige drikker for å tilfredsstille de mest krevende kravene fra sektoroperatører: vinbarer, restauranter, grossister og distributører av drikkevarer.
Destilleriet eies av Terre Cevico, et viktig kooperativ som fokuserer på vinproduksjon og markedskoordinering for salg, leder på nasjonalt nivå med noen store merker som Vigneti Galassi (Galassi Vineyards), Tenuta Masselina, Romandiola, Sancrispino og Cantine Ronco ( Ronco Vinprodusenter).
Sprint Distillery Chocolate Orange: fin nese med sjokolade, mokka, appelsin, lett krydder. Den er smaksrik og følger nesen, god fylde og sødmefull karakter. Prøv over is eller som kaffelikør-erstatning i White Russian.
Sprint Distillery Crema di Liquerizia: Innbydende nese med fløte, rålakris og krydder. Den er fyldig og søt på smak, følger nesen med et godt lakrispreg. Fin alene eller over vaniljeiskrem.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..