Valpantena Amarone della Valpolicella 2017

En vin som virkelig har kommet seg de siste årene er Valpantena Amarone della Valpolicella 2017, meget fin billig-Amarone som er inne på basisutvalget i kategori 5.

Om vinen
Cantina Valpantena ble etablert i 1958 av flere druedyrkere som et cooperativ og har nå ca. 250 medlemmer som kultiverer totalt 750 hektar vinmark. Alle holder til i de klassifiserte opprinnelsesområdene i Veronas åssider. Disse medlemmene ble i juli 2003 på «Oleificio delle Colline Veronesi» spleiset sammen med 150 olivenoljeprodusenter, noe som igjen ga en ny giv for olje- og vinproduksjonen hos Valpantena. Produktene har oppnådd et høyt nivå takket være pasjon og hardt arbeid på alle nivåer i produksjonssyklusen, hvor ny teknologi og og innovasjon har vært en del av dette. Cantina Valpantena har også gleden av de aller beste druene og oliven levert av medlemmene i cooperativet. Cantina Valpantena har høstet flere utmerkelser som følge av arbeidet som er gjort i samarbeid med medlemmene.

Om vinen
Produsert på Rondinella 15%, Corvina 70%, Molinara 15% (4 mnd tørking) og 2 års lagring på store og små fat, 15% alkohol og 7 gram sukker per liter.

Vinen har en fin nese med rød og mørk frukt, plommer, tørket frukt, litt krydder og fat. Den er fruktig, pen fylde og god syre, lett strukturert og lang og varm utgang. Varm og fruktig og Amarone.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..