Fiin Gammel Portviin

Vi må se på klassikeren Fiin Gammel Portviin! Denne ligger i basis på Vinmonopolet, så denne er lett å dra med seg nå rett før jul!

Denne regner jeg med er en kjenning for de fleste…Fiin Gammel Portviin, ofte bare kalt «Fiin Gammel», er en av Vinmonopolets mest kjente portviner. Varemerket ble lansert i 1923, og er et av de eldste varemerkene i polets utvalg.

Fiin Gammel er en såkalt Tawny, lagret i minst 10 år på eikefat. Vinen er basert på tradisjonelle portvinsdruer, og gjæringen stoppes ved å blande inn brennevin (brandy). Alkoholstyrken er 20 prosent. 101 gram sukker per liter.

Den har en innbydende aroma av mørke og sødmefulle bær, krydder, tørket frukt, rosiner, krydder og fat. Fyldig, rik på smak, godt balansert, sødmefull og lang ettersmak. Fortsatt en klassiker, godt balansert og fin portvin. Prøv  til pepperkaker og blåmuggost samt konfekt.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..