Colombier Crozes Hermitage 2018

Jeg er fortsatt lei meg for at det ikke ble vær til å ta lunsj på selveste Hermitage i Rhône da jeg var der i 2018, men neste år har jeg sjansen igjen… Uansett, vi ser på Colombier Crozes Hermitage 2018! (Denne ligger i basis kat. 3 og er inne på de fleste pol)
Vinen lages av Florent Viales, han produserer rød Hermitage (1,60 hektar), hvit Hermitage (0,20 hektar), hvit Crozes-Hermitage (1,40 hektar) og rød Crozes-Hermitage (13 hektar) og gården ligger i Mercurol i Tain-l’Hermitage.
Det er en ren Syrah som har ligget 9 måneder på fat og 6 måneder på flaske før salg, 14.5% alkohol.
Den har en kompleks og typeriktig nese med mørke bær, skogsbær, krydder, pepper, urter, lakris og hint av fat. Den er saftig med god frukt og syre, lang og fast ettersmak. Godt konsentrert og smakfull vin. Ekte kjøttvin! Til ribbe, pinnekjøtt, rødt kjøtt og vilt.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..