Zacapa Centenario 23

Rrrrrom! I mitt hus har vi blitt skikkelig glad i rom, Zacapa Centenario 23 skal nytes gjennom hele jula, det er ikke uten grunn at enkelte kaller den verdens beste rom. Ligger i basis kat. 4 så denne kan du fint plukke med deg allerede i dag.

Rommen ble faktisk kåret til verdens beste rom fem år på rad, og er derfor nektet adgang til den årlige konkurransen i all fremtid, det er det ikke alle som kan skilte med.

Ron Zacapa kommer fra Guatemala, og stedet den lages ligger hele 2300 meter over havet. Den produseres på ferskpresset juice fra sukkerrør i motsetning til melasse som er mer vanlig. Så lagres den i et solera-system (ulike fattyper: Sherry, bourbon, Pedro Ximenez), dette sørger for at all rom til enhver tid blandes med tidligere og nyere årganger, og at tallet 23 på Ron Zacapa-flasken heller ikke viser til at all rom i flasken er lagret i 23 år. Dette er tvert imot aldersbetegnelsen på den eldste rommen i flasken, mens den yngste er 6 år gammel.

Den har en innbydende og sødmefull nese, moden sitrus, karamell, vanilje, nøtter, marsipan og fat. Den er fruktig og smakfull, følger nesen med brunt sukker, vanilje, lang, varm og deilig ettersmak. En rik og smakfull rom, kosedrikk.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..