Romjulsgløgg.

Hva med litt romjulsgløgg? Heisser Hirsch Glühwein og Heisser Hirsch Glühwein Weiss er supre alternativer om du ikke gidder å røre sammen gløgg/glüwein selv! Ikke minst praktisk å ta med seg på hytta osv. Disse finnes på mange vinmonopol, bruk butikkvelgeren for å finne din nærmeste.

Dette er kvalitetsglüwein fra Tyskland, den røde produsert på merlot, den hvite på airèn. De er også økologisk sertifisert og veganvennlig!
Krydderne de har brukt er også selvfølgelig økologiske og av høy kvalitet; kanel, nellik, vaniljefrø, kardemomme, allspice, mace blossoms, stjerneanis, ingefær, appelsin og sitronskall blandes med sukker og vin for å lage disse ferdiggløggene.

Den røde lukter rett og slett jul, fint krydderpreg med anis, appelsin, nellik og kanel. Den er fruktig og sødmefull uten å være for søt, balansert krydderpreg og god ettersmak. En av de beste ferdiggløggene jeg har smakt, god balanse.

De hvite har en rik og intens krydderaroma, i bakgrunnen lurer søtlig vanilje. Den er rund og fruktig, har deilige kryddertoner og fin syre. Tørr utgang til å ha såpass mye sukker. Fint preg av syrlig sitrusskall.

Digg som aperitiff, peiskos og til de syv slag.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..