Kurt Nilsens Juleaquavit

Drukket opp akevitten du kjøpte til jul? Hva med Kurt Nilsens Juleaquavit? Inne på alle pol om den ikke er utsolgt. For å spore litt av syns jeg det var utrolig artig at Kurt hadde blitt bestefar som 41-åring… Helt til jeg regnet meg frem til at sønnen min er 19 år når jeg er 41, og at jeg potensielt også kan bli (eller være) bestemor selv da. Tilbake til akevitten!

Kurt Nilsen markerte 10-års jubileumet for sitt julealbum med denne fatlagrete juleakevitten, tilvirket i samarbeid med en annen velkjent Bergenser; Stig Bareksten.
Kurt Nilsens Jule Aquavit er lagret på first fill Olorosso Sherryfat, og er i sin helhet fremstilt på tradisjonelt vis på Oss Craft Distillery i Bergen, hvor Stig og Kurt har brukt tradisjonelle metoder som uttrekk og destillasjon av råvarene.

Akevitten har en behagelig nese av milde krydder, karve, tørket frukt, et fint fatpreg og lyse sherrytoner. Den er rund og behagelig også i munnen, komplekse smaker av julekrydder, karve, appelsin, vanilje og en lang og mild utgang.
En veldig likandes og fin akevitt, litt som Kurt selv?

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..