Medici Ermete Concerto Reggiano Lambrusco Frizzante 2019

Ok, du er sikkert dritt lei julefrokost med oster, posteier, lefse, sylte og middagsrester nå ikke sant? Ta et godt råd fra meg; prøv egg, masse bacon og Medici Ermete Concerto Reggiano Lambrusco Frizzante 2019! Takk meg senere, dette er for øvrig den eneste Lambruscoen med 3 glass i Gambero Rosso!

Om vinhuset
Medici Ermete har produsert top-of-the-range Lambrusco i mer enn 100 år. Det er nå 4. generasjon av Medici-familien som driver firmaet.
Lambrusco, som er er en familie av druer, produseres i Emilia-Romagna. Klimaet i regionen er varmt og solrikt om sommeren, men vinteren kan være tøff med mye tåke og til tider snø langt nedover åssidene.
På 1960- og 70-tallet var Lambrusco en av verdens mest populære viner, den gang primært i en søt versjon. Lambrusco har igjen blitt populært, men nå i en mer seriøs og tørrere utgave. Medici Ermete, kanskje en av de beste produsentene av Lambrusco, lager i dag seriøse, sprudlende og spennende viner, og den litt tørrere varianten egner seg (i tillegg til bacon) godt til mat som antipasti, pizza og pasta samt krydret mat.

Dette er da altså en rød, perlende vin med 10 gram sukker per liter og 11.5% alkohol.

Fint preg av røde og mørke bær, skogsbær og urter. Den er frisk og fruktig med god syre og struktur, konsentrerte smaker, tørr og lett tanninrik utgang. Perfekt til retter med en del fett.

Produktet er tilsendt

2 kommentarer om “Medici Ermete Concerto Reggiano Lambrusco Frizzante 2019

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..