Nye øl fra Nøgne Ø – ute i dag!

Da var det tid for et nyhetsslipp fra Nøgne Ø igjen! Alltid like moro å smake seg gjennom de.

Nøgne Ø Raw 2 er en spesialøl, en råøl med kveik på 7%.
Den er aromatisk med mye humle, tropisk frukt, einer, skog, sitrus og gress på nesen. På smak er den fyldig, godt skum, fint balansert, lett maltpreg som sitter godt. En kul og annerledes øl, frisk og smakfull.

Nøgne Ø South Coast er en DDH IPA på 7.5%. Deilig og typeriktig nese med humle, tropisk frukt, sitrus, urter, lett krydder og noe malt. Den er smaksrik med godt skum, fin bitterhet, fruktig og god ettersmak. En godt balansert IPA, rett og slett et meget godt kjøp!

Nøgne Ø Old Salt Tavern gir oss en tur til London når det ikke er mulig fysisk. Dette er en extra special bitter (lys ale) på 6%. Den har et fint maltpreg på nesen, røstet malt, litt brød og florale toner. Den er fyldig med godt skum, lett maltsødme, smakfull og fint balansert bitterhet. En skikkelig matøl!

Nøgne Ø Blackout er en export stout på 7%. Den har en nese med mørk, røstet malt, kaffe, sjokolade, litt krydder og lakris. Den har godt skum, fin balanse mellom bitterhet, kaffe og krydder, sitter godt og lenge. Deilig for bitter-stout fansen

Nøgne Ø Marooned 2 er en surøl (fatlagret flamsk rød) på 7.5%. Den er lett utviklet på nesen, men likevel veldig frisk, fruktig med et fint sitruspreg. Den er god og syrlig på smak, fruktig med røde bær, litt artige funky toner og sitter godt. Skikkelig koseøl til en runde brettspill eller lignende.

Nøgne Ø A Billowing Surge er en fatlagret imperial stout på 13.5%. Den har et fint preg av mørk malt, kaffe, sjokolade, krydder og fat. Den er kompleks og fyldig, godt balansert ift. sødme og bitterhet, krydret og lang utgang. En meget god stout man kan kose seg med lenge! Meget godt kjøp!

Jobb i julen er ingen hindring når den smaker så godt!

Nøgne Ø har fortsatt utrolig sympatiske priser på ølene sine, som på ingen måte går utover kvaliteten. Jeg er imponert!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..