Riolanc Crianza 2015

Riolanc Crianza 2015 er en spansk Crianza som allerede er 5 år gammel, til en god pris!
Juanchu (hans kallenavn er Mendi), har jobbet på sin families vingård i Rioja Alavesa siden han var en ung gutt og lærte å lage vin fra sin far. Faktisk ble Juanchu tildelt utmerkelsen som den mest lovende vinmakeren i Rioja Alavesa’s for noen år siden. Den familiedrevne vingården ligger nærmere bestemt i Sierra Cantabria, Lanciego.
De liker å lage enkeltvinmarksviner fra vinstokker som er +50 og +70 år gamle.
Looking for an intimate, off the grid winery experience in Rioja?  Do you like single estate vineyard wines? Then no look futher!  Mendieta Osaba Wines is a small production, family-owned winery located at the skirts of the Sierra Cantabria, more precisely, Lanciego.  In the heart of the much sought after Rioja Alavesa terroir, the Mendieta Osaba family has been passionately growing grapes on its family’s historic vineyards for generations. Juantxu Mendieta, a.k.a. “Mendi” by his friends and family in his pueblo, produces quality, handcrafted wines that are limited in production and a true reflection of this very special terroir.  These wines range from Tempranillo blends to a single estate vineyard monovarietal gem to a single estate Malvasia/Viura beauty.  Did we mention that some of these vineyards are over 70 years old?!?! Come taste wine with the Mendieta Osaba family and you’ll instantly be seduced by their knowledge and passion for their vineyards and wines.  Salud!
Om vinen
Den er en ren Tempranillo, har ligget 12 måneder på franske og amerikanske eikefat og har 13.5% alkohol.
Fruktig med mørke bær, lett krydder, jordsmonn og hint av fat. Typeriktig smak med et integrert fatpreg, mørke frukter, tørr, god syre, sitter godt. Godt kjøp, pent strukturert vin.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..