Mandag og Tacovin!

Det er mandag og vi ser på en novembernyhet fra i fjor, nemlig Tacovin!

Produsenten skriver følgende:
Visste du at 84% av nordmenn spiser taco minst én gang i måneden? Har du lurt på hvilken vin man skal velge til taco? Tacovin handler om en god rødvin som nytes like godt til tacoen som alene. Vi har laget en økologisk rødvin på druetypen Garnacha Tintorera som vokser i høytliggende områder i Sør-Spania. Garnacha Tintorera gir alltid en svært dyp og mørk farge da det er en av få druetyper i verden med mørkt druekjøtt.

Den har 13.5% alkohol og 3 gram sukker per liter.

Den har et fint og frukt preg av mørke bær, lett krydder, hint av urter. Den er rund og fruktig på smak, fin syre og en god balanse. Lett struktur i utgangen. En skikkelig allrounder, jeg skjønner godt at denne har fått navnet tacovin! Ikke bruk for mye chili og du får en digg match til en god pris, fruktigheten og fylden gjør at den passer fint til norsk taco!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..