Nye gin fra Sør-Afrika.

Disse spennende gin`ene er nye på Vinmonopolet, dvs. de 3 har ligget i tilleggsutvalget og har blitt flyttet til bestillingsutvalget i januar!

The Cape Town Gin & Spirits Company ble etablert i 2015 og har fokus på å lage ekte håndverksgin fra Sør-Afrika! De tre gin`ene skal representere den blandingen Cape Town står for i dag; den klassiske, den naturelle og den kreative.

Den klassiske er selvfølgelig Cape Town Classic Dry Gin, en tørr gin i den originale stilen. I tillegg til «vanlige» ingredienser har den i tillegg en lokal plante, Dried Rhino bush, for å gjøre den unik. Den er veldig aromatisk med klassiske krydder som einebær, sitrus, florale toner og urter. Den er tørr og smakfull, godt balansert, sitter godt. Et deilig alternativ til klassisk tørr gin.

 

Cape Town Rooibos Red Gin er den naturelle, den er tilsatt Roobiosplanten (mest brukt i te) som gror lokalt. Den er kompleks, aromatisk, intens med skikkelig te-preg, krydder, urter og sitrus. Den er smakfull og rik, godt preg av Roobios i kombinasjon med litt jordlige toner. En veldig spennende gin!
Rose Geranium (Pelargonium), en lokal busk, rosevann og tørkede hibiskusblomster er det som gjør Cape Town Gin The Pink Lady spesiell. Veldig aromatisk og floral nese, roser, sitrus og hint av urter. Den er veldig smakfull, god og balanserende syre, sitter godt med en lett sødmefull utgang. Denne passer best med tonic eller sodavann, artig gin!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..