To flotte Riesling

Begge disse kom i fjor, henholdsvis i mai og november, og begge meget gode kjøp!

Vinhuset er et familiedrevet selskap hvor Ulrike og Udo Engel jobber tett sammen med barna Albrecht og Clemens. De holder til i Rheinhessen i Tyskland.

Engel Old School Riesling: (en hyllest til bestefar og oldefar Engel og deres tilnærming til Riesling, de bruker håndplukkede druer som spontanfermenteres i gamle «Halbstück»-fat, vinen  modnes deretter på de samme fatene i 12 måneder før flasketapping.  I denne årgangen er druene i tillegg hentet fra topp-vinmarken Frauenberg i Flörsheim-Dalsheim)
Konsentrert og fruktig nese, epler, sitrus, mineraler, florale toner og hvit steinfrukt. Den er smakfull med god frukt og syre, rund og fin fylde, sitter godt. En elegant og smakfull Riesling, meget godt kjøp.
Engel Goldberg Riesling: Lett kompleks og innbydende nese, eple, sitrus, litt mineraler og petro. Den er fruktig med god fylde og syre, lang ettersmak med god konsentrasjon. En kompleks og smakfull Riesling til en overraskende lav pris, meget godt kjøp!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..