To nye årganger fra Arnoux & Fils!

I dag ser vi på to nye årganger fra Burgunderprodusenten Arnoux & Fils!

Det er i dag Pascal som driver vinhuset, han ble med i onklene sine sitt vinhus i 1990, i 2007 produserte han sin første årgang. Pascal følger derfor en lang rekke generasjoner som har produsert vin i det familiedrevne vinhuset i Chorey-les-Beaune. Han og kona drifter i dag 20 hektar vinmark i henholdsvis Chorey-lès-Beaune, Savigny-lès-Beaune, Aloxe-Corton, Beaune og Pernand Vergelesses. De driver med bærekraftig vindyrking og skriver selv på nettsidene sine at dette er ekte håndverksvin.

Chorey-Lès-Beaune Les Beaumonts 2018 har en fin og fruktig aroma av røde bær, saftige bringebær, jordbær og kirsebær, et lett preg av jordsmonn og krydder. Den er rik og fyldig på smak, har god syre, elegant med balanserte tanniner. Lang og god ettersmak.
En utrolig flott burgunder i en god årgang til en uslåelig pris. Passer godt til typisk høstmat med rødt kjøtt, vilt, småvilt og ostekvelder.

Chorey-lès-Beaune les Confrelins 2019 har en fruktig nese med gule epler, florale toner, sitrus, noe fat, lett krydder og mineraler. Den er fruktig og rund på smak, fin fedme, balanserende syre, sitter godt med et lett fatpreg på utgangen. En smakfull og deilig Chardonnay med en lang og god ettersmak, også denne et godt kjøp! Prøv til kylling og svin med smørsaus, eller til ost.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..