Morsdag, fastelaven og valentines!

Hvis du har noen av denne trioen på ditt lokale pol bør du løpe og kjøpe til denne helgen!

Canella Bellini finnes på flere pol i Osloområdet. Dette er en aromatisert vin med ferskenpurè, en Bellini med andre ord. En søt og sjarmerende sak på 5% som smaker sommer, sol, fersken og sitrus. Er det noe som heter «comfort wine»? Jeg gleder meg hvert fall til sommer når jeg smaker denne.

LIDO Prosecco Rosé Brut er inne på Vanylven, Rissa og Råholt, de to første var steder jeg ikke visste eksisterte en gang… Men bra for de, vi andre må bestille denne kule, nye rosa Proseccoen! Den kommer fra samme produsent som Bellinien, produsert på Glera 85% og Pinot Noir 15%, 11% alkohol og 10 gram sukker per liter.
Frisk og fruktig nese, delikate røde bær, moden frukt, florale toner og et hint av urter. Den er fruktig og fin på smak, god balansert sødme/syre, sitter godt. En klassisk og fin rosèprosecco!
Castelmare Prosecco Rosé: Inne på Manglerud, Digerneset, Kongsvinger, Askøy og Tvedestrand. Produsert på 85% Glera, 15% Pinot Noir, 12.5 gram sukker og 11% alkohol.
Frisk og fruktig nese, røde bær, jordbær, hvit steinfrukt, florale toner og lett moden frukt. Den er rund og fruktig, god syre, meget godt balansert og sitter godt. En av de beste vinene jeg har smakt fra denne nye Prosecco rosè DOC appellasjonen, meget godt kjøp!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..