The Blacksmith Barebones Cinsault 2020

The Blacksmith Barebones Cinsault 2020 kom på vinmonopolet i januar, og jeg må allerede avsløre at jeg ble mind blown!

Tremayne Smith representerer den nye generasjonen av Syd-Afrikanske vinmakere. Tremayne arbeidet i utgangspunktet mot å bli kokk, men underveis i studiet fikk han plass på Universitetet i Elsenburg som er Syd-Afrikas beste universitet for Ønologi og vinmaking. Etter en rekke utplasseringer i vinerier rundt omkring i Europa og Syd-Afrika ble han ansatt som vinmaker hos Fable Mountain Vineyards. I 2014 etablerte han sin egen vingård – The Blacksmith.
The Blacksmith fokuserer på drue varianter fra Rhône som trives godt i varmen i Western Cape. Tremayne kjøper druer av de samme druedyrkerne hvert år og han foretrekker å kjøpe druer fra eldre vinmarker. I kjelleren arbeider Tremayne så naturlig som han kan. Vinene er spontanfermentert og Tremayne tilsetter minimalt med svovel. Vinene er energiske, fruktige og strukturerte.

Dette er som navnet tilsier en Cinsault fra Bush vines. Naturlig fermentering med naturgjær. Kun tilsatt litt svovel og 6 måneder modning på eldre fat og ståltank. 12.5% alkohol.

Innbydende og deilig nese med mørke, delikate bær, florale toner og urter. Den er fruktig, rund og saftig, en herlig fruktighet med god syre, lang ettersmak med krydder, urter, lakris og kakao. En utrolig deilig vin, saftig og smakfull med en viss tyngde.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..